Servicii oferite de OHSAS Experts

Servicii SSM

Asiguram servicii complete SSM: documentatie, evaluarea riscurilor, instructaje, reprezentare la control in Bucuresti si Ilfov.

Servicii PSI

Servicii complete PSI: Intocmire documentatie PSI, Instructaje, Reprezentare la control (in baza legii 307/2006 privind apararea importiva incendiilor).

Protectia mediului

Servicii complete Protectia mediului: Consultanta nelimitata, Declaratii lunare; Intocmire Acte obligatorii; Reprezentare la control

Medicina muncii

Totul despre medicina muncii. Consult medical ogligatoriu pentru admiterea la locul de munca .

Resurse umane

Consultanta, operatii in Revisal si evidente pentru toti salariatii .

Cursuri de specialitate

Cursuri de specialitate

Misiunea Echipei OHSAS Experts este sa ofere solutii de incredere aplicabile in functie de speta privind serviciile de protectia muncii (SSM), situatii de urgenta (PSI), Resurse umane (HR) si Mediu tuturor firmelor din Bucuresti si Ilfov.

De ce OHSAS Experts?

Spre deosebire de firmele concurente de protectia muncii din Bucuresti OHSAS Experts garanteaza calitatea serviciilor (documentatie protectia muncii, documentatie PSI, evaluarea riscurilor la securitate fizica, documentatie de Mediu, resurse umane) prin contract.

Serviciile OHSAS Experts cuprind:

1. Servicii de Protectia Muncii Bucuresti si Ilfov (SSM)

Intocmirea documentatiei de protectia muncii (SSM) in baza Legii nr. 319/2006 privind normelor metodologice reglementate.

2. Servicii de Prevenire si Stingere incendii Bucuresti si Ilfov (PSI)

Intocmirea documentatiei de PSI in baza legii 307/2006 privind apararea importiva incendiilor .

3. Asistenta lunara asigurata de echipa noastra de profesionisti in Bucuresti si Ilfov. Consultanta, instructaje, si relatia cu organele de control din teritoriu .

4. Evaluarea riscurilor la securitate fizica in Bucuresti si Ilfov conform legii 333/2003 .

5. Medicina Muncii in Bucuresti si Ilfov. Consult medical ogligatoriu pentru admiterea la locul de munca .

6. Resurse Umane in Bucuresti si Ilfov

Consultanta, operatii in Revisal si evidente pentru toti salariatii .

7. Contabilitate in Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei fiscale, consultanta si sfaturi privind eficientizarea costurilor .

8. Servicii de Verificare PRAM in Bucuresti si Ilfov

Verificari Pram – Masuratori PRAM – Certificate PRAM (de 2 ori pe an) pentru a evita deteriorarea lor din pricina factorilor precum: incarcare excesiva a circuitelor electrice, uzura echipamentelor, coroziunea materialelor, imbatranirea izolatiilor.

9. Servicii de ISCIR – RSVTI in Bucuresti si Ilfov

Conform Ordinului nr.147/2006, Operatorul RSVTI, are obligatia de a raspunde de identificarea si inregistrarea la ISCIR, supravegherea activitatilor de intretinere, repararea si exploatarea instalatiilor si echipamentelor ISCIR utilizate de persoanele juridice cu care are contract de prestari de servicii sau de munca, precum si de exploatarea corecta si legala a acestora in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice colectia ISCIR si legislatia aferenta in vigoare.

Suntem printre putinii prestatori de servicii din Bucuresti si Ilfov care garanteaza calitatea serviciilor si asistenta la control. Indiferent de serviciile optate (protectia muncii, prevenire a incendiilor, evaluare a riscurilor, training sau de sanatate si securitate in munca) noi ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si a salariatilor si in acelasi timp, sa ajutam managerii sa evite pierderile.

Apeland la serviciile de protectia muncii OHSAS Experts intrati in legalitate conform cerintelor legale si totodata imbunatatiti conditiile de munca in unitatea dumneavoastra.

Oferta standard SSM+PSI
OFERTA personalizata SSM+PSI
Oferta SSM+PSI: 6-10 angajati
Oferta SSM+PSI: 4-5 angajati
Oferta SSM+PSI: 1-3 angajati